Условия за ползване

Общи условия за ползване

Общите условия на gsmaksesoar.net от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн gsmaksesoar.net (наричани за краткост "сайт" или gsmaksesoar.net).

Тези условия са валидни за всички потребители.

С натискането на който и да е бутон, линк или обект който се намира на gsmaksesoar.net (с изключение на линка към настоящите "Общи условия"), потребителят  декларира, че е съгласен, приема и следва да спазва тези "Общи условия". 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

При регистрацията Ви в сайта, gsmaksesoar.net гарантира, че личните Ви данни ще бъдат използвани единствено при взаимоотношенията ви със сайта и няма да бъдат предоставени на трети лица.

ПОРЪЧКА

Доставката на избраната стока/и се извършва чрез куриерска фирма Еконт в срок от 48 часа (в работни дни), като цената за доставка е 4.50лв. до офис и до адрес 6.50 лв ! При поръчка над 50лв. получавате безплатна доставка до адрес!

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 

1. Липса на наличност. Ако един или няколко от продуктите, които потребителят е поръчал не са в наличност, оператор на сайта ще се свърже с потребителя, за да го уведоми..

2. Сгрешени данни за доставка. Ако при доставката или поръчката има сгрешени данни, оператор на сайта ще се свърже с потребителя, за да го уведоми и да бъдат коригирани.

3. Липса на телефон за контакт с потребителя. В такъв случай оператор на сайта ще уведоми потребителя по email,  ако това е възможно.

При наличие на проблеми с доставката по вина на gsmaksesoar.net допълнителните разходи се поемат за сметка на gsmaksesoar.net. При всички останали случаи последващо изпращане на пратката следва да бъде за сметка на потребителя.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Рекламация се прави до 7 (седем) работни дни след закупуване на стоката.

Връщането се осъществява при следните условия:

- Запазен добър търговски вид.

- Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

- Запазена оригинална опаковка и етикет.

Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

Съгласно чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗЗП, потребителят има право да върне стоката в 7 дневен срок от датата на получаването, като тя е с ненарушен търговски вид, и да заплати разходите за доставка и в двете посоки.

100% Оригинални

продукти

Всички Стоки

×

Всички Стоки

в наличност

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 50 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Поръчка и плащане

начин на доставка

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×