KGI Securities: Apple ще промени изцяло iPhone през 2017

Телефони Март 28, 2016 . 0 коментара.


Всички знаем, че Apple представят нов дизайн за своя смартфон през една година. Миналата година видяхме S-моделът, който външно прилича на предишния. Тази година пък, трябва да бъде представен iPhone 7 с изцяло нов дизайн. Според небезизвестния Минг-Чи Куо от KGI Securities обаче, може да станем свидетели на нещо тотално различно.

Куо твърди, че в момента Apple смятат изцяло да променят дизайна на iPhone линията и то от 2017 година. Според него компанията се колебае между стъклен, пластмасов и керамичен дизайн, но най-вероятно ще се спре на такъв от стъкло – отпред и отзад, с метал като страничен компонент. Освен това, дизайнът ще бъде с по-малки рамки, леко заоблен и много по-удобен за държане в ръка. Най-голямата изненада е, че според Куо, Apple ще заложат да AMOLED технология за дисплея.

KGI Securities още казват, че през 2017 година може да видим iPhone с 5.8-инчов дисплей, който ще използва AMOLED технологията, и който може да замени 5.5-инчовата линия.

Всичко това звучи като контра-аргумент на тазгодишния предполагаем нов дизайн за iPhone 7. Дали изобщо през септември ще видим нещо ново, или телефонът ще е по-скоро подобен на iPhone 6s? Готова ли е компанията изцяло да промени конвенциите си? Няма как да отговорим на нито един от тези въпроси, но Куо и преди е излизал прав за много неща.

Последна редакция: Март 28, 2016
Най-продавани

Коментари

Напишете коментар

Напишете отговор

* Име:
* e-mail: (Не е публикувано)
   web адрес: (Web адрес http://)
* Коментар:

100% Оригинални

продукти

Всички Стоки

×

Всички Стоки

в наличност

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 50 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Поръчка и плащане

начин на доставка

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×