Ето как ще изглежда предната част на iPhone 8

Новини, Телефони Август 01, 2017 . 0 коментара.

През последните няколко месеца разгледахме изключително много, но все пак непотвърдени прогнози относно техническите характеристики на iPhone 8. Голяма част от тях загатват за вариант с изцяло премахнат Home бутон и вграден сензор за разпознаване на пръстов отпечатък в екрана на разработката. Технологията ще може да се похвали с доста широко поле на действие, но компанията ни е подготвила и още един биометричен сензор, който ще може да разпознае вашето лице по изключително бърз и точен начин.

Припомняме ви, че повечето прогнози загатват за 5.8 инчовото поколение с разпънат OLED екран и вграден лазарен сензор в неговата горната част. Вероятно иновативната разработка ще намери своето място до предната камера на устройството, а вече достъпният код на HomePod свидетелства и за разпределението на екрана на очакваното поколение. Разработчиците Steve Troughton-Smith и Guilherme Rambo са направили задълбочен преглед на предоставения код на интелигентната тонколона, в който присъства и едно съвсем семпло, схематично изображение на iPhone 8.

Няма причина да не се доверим на приложеното изображение. Все пак този вариант е създаден от Apple, а ние вече може да бъдем сигурни, че всички сензори, предната камера и вграденият говорител в очакваното поколение ще са обособени в съвсем компактна лента, наподобяваща малък остров в горната част на екрана, подобно на повечето прогнози, с които сме се запознали към днешна дата. От лявата и дясната страна на сензорите остава малко свободно пространство, което вероятно ще бъде ангажирано от стандартните показатели за включени мрежи, обхват и заряд на батерията.

Четвъртата тестова версия на iOS 11 от преди няколко дни свидетелства за появата на поколение с вграден Touch ID в екрана на устройството, докато в интересния код на HomePod разработчиците стигат и до още едно доказателство за вграден лазарен сензор – BKFaceDetect. Вероятно зад първите две букви от функцията се крие Biometric Kit, но за да разберем дали интересните прогнози ще намерят своето отражение в iPhone 8, ще се наложи да изчакаме до септември, когато компанията ще представи официалната версия на празничното поколение.

При нас може да намерите голямо разнообразие от калъфи за iPhone.

Източник: The Verge

Последна редакция: Август 01, 2017
Най-продавани

Коментари

Напишете коментар

Напишете отговор

* Име:
* e-mail: (Не е публикувано)
   web адрес: (Web адрес http://)
* Коментар:

100% Оригинални

продукти

Всички Стоки

×

Всички Стоки

в наличност

Безплатна Доставка

×

Безплатна Доставка

при поръчки над 50 лева

Доставка за

×

Доставка за

един работен ден

×

Поръчка и плащане

начин на доставка

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×